Information

F.A.Q

 

Hvor meget plads har jeg?

Ved FiO-LAN deles 2 deltagere om ét bord der måler ca. 200 x 80 cm. Altså har hver deltager ca. 100 x 80 cm til rådighed.

Hvad må jeg sætte til ved min plads?

Du må KUN tilslutte din computer og evt. en mobillader ved din plads. Ved computer forstås selve computeren og en skærm. 2 skærme kan også accepteres i enkelte tilfælde, så længe det ikke giver problemer. Bliver der problemer, kan vi kræve, at man kun har tilsluttet computer og en skærm, for ikke at overbelaste el-nettet.

Må jeg tage køleskab, elkedel osv. med til FiO-LAN?

Nej, du må ikke tage køleskab osv. med til FiO-LAN.

For ikke at overbelaste strømnettet, så er det KUN tilladt, at tilslutte computer, skærm og evt. mobillader ved din plads. Hvis der bliver tilsluttet mere, kan man overbelaste strømnettet, og dermed være skyld i at hele ens bordrække er uden strøm.

Jeg vil gerne være med til flere turneringer, kan jeg det?

Som udgangspunkt er alle turneringer åbner for alle. Dog er der den begrænsning at afholdes to eller flere turneringer samtidigt, så må du vælge hvilken én du ønsker at deltage i. Tidsplanen for hvornår hvilke turneringer afvikles annonceres på fiolan.dk så snart den er klar.

Hvornår åbner tilmeldingen til turneringerne?

Tilmelding til turneringerne er igang og du kan tilmelde dig her:
CSGO5v5
CSGO2v2
LOL5v5
Fortnite
Rocket League 3v3

Er der specielle billetter til managers?

Nej, der er ikke specielle billetter til managers. Hvis en manager ønsker at være til FiO-LAN sammen med sit hold, så skal vedkommende købe en billet, ligesom alle andre. Reglerne er sådan, da vi bruger en stor del af indtægter på, at gøre det sjovt for alle, at være til FiO-LAN, og dette får managers også glæde af.

Kan jeg komme i bad til FiO-LAN?

Ja du kan. Vi har en masse omklædningsrum til rådighed, både til piger og drenge.

Hvad regler er der til FiO-LAN?

Det burde selvfølgelig ikke være nødvendigt, at skrive at folk skal opføre sig ordenligt, for det ved alle jo. Men derudover så gælder der til FiO-LAN følgende regler.

Hvad sørger FiO-LAN for?

FiO-LAN sørger for, at du kan komme, og få en fed weekend sammen med vennerne. Og siden vi spiller computer, så er det vi skal bruge:

  • Strøm (ét stik pr. deltager)
  • Netværk (ét stik pr. deltager)
  • Internetforbindelse
  • Masser af hygge
  • Masser af turneringer

Hvis jeg ikke har spillet, kan jeg så få en kopi?

Selvfølgelig kan du ikke det! Det er ulovligt at kopiere spil, og derfor vil FiO-LAN heller ikke acceptere, at man gør det til FiO-LAN. Dernæst er der så den detalje, at mange spil i dag kræver, at man bliver godkendt via internettet, inden man får lov til at spille det.

Hvor gammel skal man være?

Vi har som sådan ikke nogen aldersgrænse. Vi stiller dog det krav, at man skal være gammel nok til at kunne klare sig selv, eller være sammen med en bror, forældre, ven eller tilsvarende, der sørger for dig.

Er du forældre, så læs evt. igennem vores Forældreinformation.

Hvad koster det?

Se Billetter.

Hvor lang tid varer det?

Det varer 48 timer, og mængden af søvn man får, er nok ret begrænset, selvom der er mulighed for at få en god powernap, når turneringerne holder pause for natten.

Hvor foregår det?

Se Tid og sted.

Skal jeg komme til det starter?

Du bestemmer selv, hvornår du dukker op. Det er muligt, at komme ind 24 timer i døgnet så længe arrangementet varer. (se mere under Tid og sted)

Hvornår er det?

Se Tid og sted.

Skal jeg selv have en computer med?

Ja, det skal du. Du kan også få en god idé om hvad du skal medbringe ved at kigge på vores huskeliste.

Hvad laver man til FiO-LAN?

Vi ønsker at skabe gode relationer for unge mellem gaming og fysisk aktivitet. Dog skal kommer vi ikke udenom at vi spille en masse computer, men vi giver deltagerne muligheder for at have aktivitet som tidsfordriv som ikke er siddende på deres flade

  • Computerspil på både højtniveau, men også for os almindelige gamere
  • Hygge
  • Nye venner
  • Udveksling af erfaring med computere
  • Fysisk aktiviteter

 

 

Samarbejdspartnere

OM OS

FiO-LAN er en del af Firmaidræt Odense.

Vores mål er at skabe de perfekte rammer for Esportsinteresserede og krydre det med fysiske aktiviteter relateret hertil.

KONTAKT OS

TELEFON

+45 2724 8211

Følg os på de sociale medier